Ekuazio-sistemak (ariketa 1) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2018)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bere sarreretan problema ugari ditugu ikasgelan lan egiteko (gogor gomendatzen dizuet, mate irakasleak baldin bazarete), baina ez da eduki bakarra, sorpresa gehiago erakusten dizkigu. Bideo honetan ekuazio sistemen eztabaida parametroen menpe ikusiko dugu. (Selektibitatea, 2017ko ekaina).
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Selektibitate-azterketa -- Matematika -- (2017ko deialdia); Unibertsitatera sartzeko ebaluazioa (USE); Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak