Txuri ta gorri 4 : irakurgaiak - Goiri Zuazo, Pia; Urumea Ikastola. Zipritia´tar Elbire Mintegia (Hernani); Euskerazaintza (Donostia : Edili, 1988)
Hernaniko Urumea Ikastolako "Zipitria´tar Elbire Mintegia" taldeak prestatutako irakurgaiak dira, helburua da gauzak, argiro eta zeazki, erraz ulertzeko moduan azaltzea ikasle txiki eta gaztetxoei.
LH, 3-6 mailak
Keywords: Irakurgaiak; Curriculumeko baliabideak; Haur eta Gazteentzako Literatura