Txuri ta gorri 4 : irakurgaiak / [eratzaillea, Hernani'ko Urumea Ikastola, Zipitria'tar Elbire Mintegia ; irudiak, Goiri´tar Pia] - Goiri Zuazo, Pia (Edili, 1988)
Hernaniko Urumea Ikastolako "Zipitria´tar Elbire Mintegia" taldeak prestatutako irakurgaiak dira, helburua da gauzak, argiro eta zeazki, erraz ulertzeko moduan azaltzea ikasle txiki eta gaztetxoei.