Txotxongiloak Euskadin : urtekaria 1984 = Los títeres en Euskadi : anuario 1984 = Les marionnettes du Pays Basque : annuaire 1984 = Puppets of the Basque land : yearbook 1984 - Bilbo. Udala (Bilbao : Bilboko Udala, Gazteen Arloa, 1984)
Bilboko Udalak 1984an argitaratutako urtekaria "Txotxongiloak Euskadin" erakusketa dela-eta.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz.
Keywords: Txotxongiloak -- Euskadi; Monografiak