Euskadi = Basque Country - Montero, Manuel; HAEEko Itzulpen Zerbitzu Ofiziala (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2012)
Euskal Autonomia Erkidegoaren bilakaeraren laburpen motza, historiaurretik gaur arte: funtsezko gertaerak azaltzen ditu, eta, gainera, politika-, ekonomia-, gizarte-, demografia- eta kultura-alderdiak erlazionatzen diren historia baten gakoak interpretatzen ditu.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz; ingelesera itzulia
Keywords: Euskadi -- -Deskribapena; Monografiak