Erreakzio kimikoak 7 : "dentsitate igogailua" - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira.
BATX.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak