Erreakzio kimikoak 1 : erreakzio kimikoak idazten : grabitazioa (2007ko uztaila) - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu.
BATX.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak