Erreakzio kimikoak 1 : erreakzio kimikoak idazten : grabitazioa (2007ko uztaila) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu.