Hau ez da ipuina - Diderot, Denis (1713-1784); Iñurrieta, Iñaki; EIZIE (Euba : Ibaizabal, 1995)
"Hau ez da ipuina"-n kontatzeaz beraz egiten den gogoetak -tituluari darion ironia barne- harako "idazketaren abentura" hura gogorazten digu. Fikzioan irakurlearen ordezkari-edo litzatekeen pertsonaia sartzea bera ere, guztiz modernoa da. Azkenik, ezin aipatu gabe utzi ironiaren presentzia orokor eta etengabea.
Hau ez da ipuina ; Bourbonneko bi adiskideak ; Autoreak eta kritikoak ; La carliereko anderea
Ceci n´est pas un conte
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak