Adierazpen algebraikoak : ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan algebra ariketa bat egingo. Adierazpen algebraiko bat emango digute eta guk zer esan nahi duen idatzi beharko dugu.