Adierazpen algebraikoak sinplifikatu : ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan algebra landuko dugu. Adierazpen algebraiko bat emango digute eta guk sinplifikatu beharko dugu. Familiak egin beharko ditugu, kontuan izanda aldagaia independientea edo dependientea den. Behin hori kontuan izanda, berreketa mailaren arabera aldagaiak batu beharko ditugu eta, azkenik, batuketa edo kenketa egin.