Zuzen moten ariketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan zuzenen ariketa bat egingo dugu. Esaldi bat emango digute eta zer zuzen den marraztu beharko dugu. Kanalean zuzen moten bideo bat aurki dezakezue. Bideo hau ikusi baino lehen gomendatzen dizuegu bestea ikustea.