Korana - Amundarain, Dionisio; Gonzalez Garai, Iñaki; Arregi, Joxe (Euba : Ibaizabal, 2007)
Musulmanen liburu sakratua da Korana ("Errezitazioa"). Muhammad Profetak jaso eta hogeita hiru urtez (K.o. 610-632) "errezitatu" zuen errebelazioa biltzen du. Profeta hil eta berehala jarri zuten idatziz.
Keywords: Korana; Monografiak