Uretan idatziak - Salaberri Muñoa, Patxi; Kutxa Fundazioa ([Donostia-San Sebastián] : Kutxa Fundazioa, 2002)
Kutxak antolatu ohi dituen Irun Hiriko Kutxa Literatur Sariek arte alor honetako sormena bultzatzea eta beronen ezaupidea gizartearatzea dute helburu. Lehiaketa hau urtero burutze da duela hogeita hamairu urtez geroztik, gaur egun bere baitan Olerki eta Eleberri sailak biltzen dituelarik.
Atarian: Kutxa, gizarte-ekintza = obra social
Irun Hiria Olerki saria, 2002
Premios literarios
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura