Uretan idatziak / Patxi Salaberri Muñoa - Salaberri Muñoa, Patxi (Irun hiriko kutxa literatur sariak, 2002)
Kutxak antolatu ohi dituen Irun Hiriko Kutxa Literatur Sariek arte alor honetako sormena bultzatzea eta beronen ezaupidea gizartearatzea dute helburu. Lehiaketa hau urtero burutze da duela hogeita hamairu urtez geroztik, gaur egun bere baitan Olerki eta Eleberri sailak biltzen dituelarik.