Ziklope : hitzen inbentarioa / Txakur Gorria : [testuen zuzenketa, Maialen Berasategi Catalán] - Berasategi, Maialen (Txakur Gorria, 2020)
Entziklopedia ilustratu bat da, 50 lagunen kolaborazioekin osatua. Kontzeptu denak dira berriak, asmatuak, baina beharrezkoak. Airean dauden hitz ikusezin guztiak izendatzera dator Ziklope, jakinik borroka galdu bat dela. Entziklopedia saltzaile nekatu baten azken eskaintza poetikoa XXI. mendeari.