Bertsoak argazkitan - Karrera, Oskia; Amuriza, Xabier (1941-); Martin, Alaia; Irazusta, Aintzane (Tolosa : Oskia Karrera, 2020)
Liburu honetan bertsolaritza eta argazkilaritza uztartu dira, aukeratutako 75 bertsoaldi argazki bidez ilustratuz. Aintzane Irazusta izan da nagusiki bertsoaldien hautaketaren arduraduna. Guztira 40 bertsolariren bertsoak izan dira liburu honen oinarria eta Oskia Karrera berak ateratako argazkiekin osatzen da. Mota ezberdinetako argazkiak aurki ditzakegu, paisaien argazkietatik hasi eta aktoreen laguntzaz berreraikitako egoeren argazkietara, esate baterako.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura