Komunitatean bizi : erabilera-lagapeneko etxebizitza-kooperatiba - Martinez de Marigorta, Leire; Argia (Lasarte-Oria); Lacol; La Ciutat Invisible; Aiaraldea Ekintzen Faktoria ([Lasarte-Oria] : Komunikazio biziagoa (Argia), 2020)
Erabilera-lagapeneko etxebizitza-kooperatiben mugimendua urtetako ibilbidea daukan apustu parte-hartzailea da, eta askorentzat oharkabean pasa den arren, martxan dago hainbat herrialdetan; bizitzeko forma desberdinak posible direla erakutsi du. Lan honetan etxebizitza kolektibo eskuragarriak bultzatzeko gakoak aurkituko dituzu; merkatuaren logikak gaindituz, eraldaketa soziala bizitokitik bertatik bultzatzen hasteko tresna izan nahi du.
Jatorrizko izenburua: Habitar en comunidad. La vivienda cooperativa en cesión de uso
Keywords: Etxebizitza-kooperatibak; Monografiak