Komunitatean bizi : erabilera-lagapeneko etxebizitza-kooperatiba / Lacol eta La Ciutat Invisible ; [itzulpena, Leire Martínez de Marigorta, Aiaraldea Ekintzen Faktoria] - Martinez de Marigorta, Leire (Argia liburuak, 2020)
Erabilera-lagapeneko etxebizitza-kooperatiben mugimendua urtetako ibilbidea daukan apustu parte-hartzailea da, eta askorentzat oharkabean pasa den arren, martxan dago hainbat herrialdetan; bizitzeko forma desberdinak posible direla erakutsi du. Lan honetan etxebizitza kolektibo eskuragarriak bultzatzeko gakoak aurkituko dituzu; merkatuaren logikak gaindituz, eraldaketa soziala bizitokitik bertatik bultzatzen hasteko tresna izan nahi du.