Etxegabetuak - Arrien, Nerea; Besné, Diego (Donostia : Erein, 2020)
«Etxea» bueltatzeko leku bat izan da gizakiontzat gizaldiz gizaldi. Pandemiak, ordea, bestelako adierak eman dizkio hitz horri. Etxegabetuak liburuan, honi buruzko gogoeta bat bultzatzen da, kontraesan baten bidez: jende asko etxerarazi zuten; baina beste batzuk, ordea, etxegabetu. Etxegabetu horietako bat dugu Libe, eta berak kontatuko digu, lehen pertsonan, bizi izandakoa.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: COVID-19a; Etxegabetzea; Koronabirusa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak