Bubu ehiztari / Cyril Hahn ; [itzulpena, Jose Antonio Sarasola] - Cyril, Hahn (Bubu txikia, 2017)
Buburen herrixkan gaur inork ez du ehizatu nahi. -Neu joango naiz bai, eta ikusiko duzue! -esan du Bubuk. Zer ekarriko ote du zakuan?