Amonarenean kea / [irudiak] Ana Ibañez Elosua ; [testua] Dani Martirena Indart - Ibañez Elosua, Ana (Liburu Iletsuak, 2020)
Haurtzaroaren gozotasuna, amonaren etxeko epeltasuna, oroimena eta memoria uztartzen dira Liburu Iletsuak zigilupean autoekoiztutako Ana Ibañez ilustratzailearen eta Dani Martirena kazetari eta idazlearen lan berrian. Ale bat ere gehitu nahi izan diote bildumari, izan ere, helduei zuzendu eta irakurketa partekatu baterako parada eskaintzen duen bigarren kontakizun bat gehitu dute akaberan, 36ko gerrako samina gogora ekartzen duen errelatoa.