Galaxien umea - Nuto, Blake; Ager, Charlotte; Alberdi, Uxue (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Izarren hautsez egina da zure gorputza. Ametsetan ari diren galaxien umea zara zu... Bizirik egotearen lilura, misterioa eta poza ospatzen dituen liburu ilustratu ederra eta indartsua. "Galaxien umea" atari poetiko bat da bizitzako galdera handien aurrean, jakin-minez beteriko gogo gazteak eta zaharrak piztuko dituena.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Child of Galaxies
Keywords: Unibertsoa; Misterioa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak