1001 ipuin / Lila Prap ; [itzulpena, Aitor Arana] - Prap, Lila (: Ibaizabal, 2007)
Liburu berezia da hau, istorio desberdinak irakurtzea gustatzen zaienentzat. Orrialde bakoitzaren bukaeran, protagonistak egin beharreko bi bideren artean aukeratu behar du irakurleak, horrela bere abentura sortuz. Ipuin tradizionaletako pertsonaiak eta egoerak 1001 aukerako labirintoan gurutzatzen dira. Sortuz irakurtzeko liburua!