Nasrudin & astoa - Weulersse, Odile; Dautremer, Rebecca; Ogando, Naroa ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2007)
Nasrudinek arazo bat dauka. azokan arrautzak eta abrikotak saltzen ari zela, ostu egin diote astoa. Nork ostu ote dio? Non ezkutatu ote du astoa? Oinez itzuli beharko ote du Nasrudinek etxera?
5 urtetik aurrera (urdina)
Nasreddine & son âne
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Arabiar ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak