Nasrudin & astoa / [testua] Odile Weulersse ; [ilustrazioak] Rébecca Dautremer ; [itzulpena, Naroa Ogando] - Weulersse, Odile (Ibaizabal, 2007)
Nasrudinek arazo bat dauka. azokan arrautzak eta abrikotak saltzen ari zela, ostu egin diote astoa. Nork ostu ote dio? Non ezkutatu ote du astoa? Oinez itzuli beharko ote du Nasrudinek etxera?