Eragiketa konbinatuak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Eragiketa konbinatuak azaltzen dira. Horretarako 3 pausu jarraituko dira: 1. Parentesian dauden eragiketak. 2. Biderketak eta zatiketak agertzen diren ordenean. 3. Batuketak eta kenketak agertzen diren ordenean
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak