Eragiketa konbinatuak / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Eragiketa konbinatuak azaltzen dira. Horretarako 3 pausu jarraituko dira: 1. Parentesian dauden eragiketak. 2. Biderketak eta zatiketak agertzen diren ordenean. 3. Batuketak eta kenketak agertzen diren ordenean