Nasrudín - Weulersse, Odile; Dautremer, Rebecca; Ogando, Naroa ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2007)
Nasrudinek arazo bat dauka: egiten duena egiten duela, jendeak burla egiten dio. Nori egin behar dio jaramon? Bisir handiari? Erreka bazterreko andreei? Merkatu plazako gizonei? Umeei?
5 urtetik aurrera (urdina)
Nasreddine
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Arabiar ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak