Nasrudín / [testua] Odile Welersse ; [ilustrazioak] Rébecca Dautremer ; [itzulpena, Naroa Ogando] - Weulersse, Odile (Ibaizabal, 2007)
Nasrudinek arazo bat dauka: egiten duena egiten duela, jendeak burla egiten dio. Nori egin behar dio jaramon? Bisir handiari? Erreka bazterreko andreei? Merkatu plazako gizonei? Umeei?