Zenbaki osoak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan zer diren zenbaki osoak azaltzen da. Zenbaki osoak 3 motatakoak dira: zenbaki oso positiboak, zenbaki oso negatiboak eta 0.Gure bizitzan zenbaki hauekin askotan topo egiten dugu: igogaliuan, tenperaturetan eta abar.
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak