Zenbaki osoak / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan zer diren zenbaki osoak azaltzen da. Zenbaki osoak 3 motatakoak dira: zenbaki oso positiboak, zenbaki oso negatiboak eta 0.Gure bizitzan zenbaki hauekin askotan topo egiten dugu: igogaliuan, tenperaturetan eta abar.