Zenbaki osoen zuzena zenbaki osoak alderatu - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola irudikatu ahal diren zenbaki osoak zuzen batean. Bideo agertzen diren gaiak hauek dira: 0:00 - Nola irudikatzen dira zenbaki osoak zuzen batean?
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak