Zenbaki osoen zuzena zenbaki osoak alderatu / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola irudikatu ahal diren zenbaki osoak zuzen batean. Bideo agertzen diren gaiak hauek dira: 0:00 - Nola irudikatzen dira zenbaki osoak zuzen batean?