Neurriak : luzera, edukiera eta masa neurtzeko unitateak. - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Luzera, edukiera eta masa neurtzeko unitateak azaltzen dira. Nola pasatu ahal da unitate batetik beste batera? Luzeari buruzko adibideak agertzen dira.
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak