Neurriak : luzera, edukiera eta masa neurtzeko unitateak. / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Luzera, edukiera eta masa neurtzeko unitateak azaltzen dira. Nola pasatu ahal da unitate batetik beste batera? Luzeari buruzko adibideak agertzen dira.