Koordenatu kartesiarrak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zer diren koordenatu kartesiarrak. Nola irudikatu ahal da puntu bat plano kartesiar batean?
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak