Koordenatu kartesiarrak / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zer diren koordenatu kartesiarrak. Nola irudikatu ahal da puntu bat plano kartesiar batean?