Zenbaki lehenak eta konposatuak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2018)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zer diren zenbaki lehenak eta zenbaki konposatuak.
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak