Selektibitatea : eremu magnetikoa (2013ko ekaina) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira.