Zenbaki hamartarren batuketa eta kenketa - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola egiten diren zenbaki hamartarren batuketak eta kenketak. Horretaz gain, gertatzen diren ohiko akatsak azaltzen dira.
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak