Zenbaki hamartarren batuketa eta kenketa / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola egiten diren zenbaki hamartarren batuketak eta kenketak. Horretaz gain, gertatzen diren ohiko akatsak azaltzen dira.