Zenbaki hamartar bat hamartar batez zatitzea - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola zatitu ahal den zenbaki arrunt bat zenbaki hamartar batez.
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak