Txikibidaiak: bidaiatu eta gozatu!!!
Txiki Bidaiak webgunean, oso gustukoak ditugun zenbait hiriri buruzko informazioa aurkituko duzu. Baita leku dibertigarri eta interesgarri asko bisitatzeko proposamenak ere. Bidaiatzea eta beste toki batzuk ezagutzea abentura zirraragarria da! Eta baita mundua ezagutzeko modu berezi eta dibertigarria ere, jakina! Bidaiak eginez, beste hizkuntza batzuk, bestelako jakiak, eraikin zoragarriak, altxorrez beteriko museoak, lorategi liluragarriak, ohitura bereziak eta beste hainbat gauza ezagutu ahal izango dituzu! Ahal izanez gero, bidaian argazkiak ateratzea eta bidaia koaderno bat eramatea komeni da, mundua ezagutzeko abentura liluragarri horren xehetasun guztiak gordetzeko!