Gure lurra
Lur planeta gure mundua da, gure etxea, unibertsoan parekorik ez duten milaka eta milaka bizi moduren eta izaki miragarriren habitata, eta hura behar bezala zaintzen eta maitatzen ikasi behar dugu; izan ere, gure etxea hobetzeaz eta zaintzeaz arduratzen garen moduan, horixe bera egin behar dugu gure planetarekin, horrela hobeto bizi ahal izango baikara.
Keywords: Ingurumen-hezkuntza; Kutsadura; Birziklatzea; Klima-aldaketak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak