Jokatu: kirolean euskara sustatzeko gunea
Kirola esparru estrategikoa da euskararen normalizazio prozesuan. Ume, heldu, nerabe eta gazteei aisialdian euskaraz gozatzeko aukera eta ohitura zabaltzea dugu gure jendartean erronka nagusi, eta helburu gune honetan. Kirol eremuko edozein entitate (elkarte, klub, eskola...) eta pertsona (entrenatzaile, monitore, teknikari, presidente, mediku...) gara garrantzitsu prozesu honetan, aldeko jarrera baten bidez modu positiboan eragiteko aukera eta ardura ditugulako, bakoitzak geure neurrian.
Keywords: Kirolak; Euskara -- Normalizazioa; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak