Baratza etxean: jarri ortu bat etxean eta erein bizitza!
Haurrentzako hiri-ortua: aisialdiko jarduera osasungarria. Hiri-ortua baliatu dezakegu seme-alabei naturaren funtzionamendua azaltzeko eta zenbait balio irakasteko. Beharbada, ez zinen orain arte konturatuko, baina pentsatuz gero, konturatuko zara baliagarria izan daitekeela honakoak lantzeko: *Naturarekiko errespetua (landareak eta animaliak). *Jarraitutasuna: Zerbait txarto ateratzen bada (izurritea, adibidez) ez dugu amore eman behar. *Konstantzia: Zerbait nahi duenak egunero lan egin behar du.
Keywords: Baratzezaintza -- Haurrak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak