Gurera / iametza ; marrazkiak, Axpi - Azpiazu, Ainara (: Iametza, 2020)
Gure era gurera. Gazteon hainbat bizipen batu nahi izan ditugu AXPI marrazkilariak eta iametzak, gazteon artean gogoeta eragin, eta bide batez, irri batzuk egiteko. Teknologien eguneroko eraginak sortzen dituen kontraesanez aritu gara 20 binetek osatzen duten ziklo honetan. Zuri honelako egoerarik gertatu ahal zaizu? Kontatuiguzu zurea!