Izarretara bidaia
Unibertsoa etengabe ari da aldatzen. Minutuero izar berriak eratzen dira, planeta berriak aurkitzen dira. Webgune honetan, astronomiari buruzko informazioak eta jakingarriak aurkituko dituzu, baita familian zerua behatzeko argibideak. Esperimentuen txokoa ere aurkituko duzu webgune honeta.