Bitxikeriak
Galdeontzi hutsa zara? Munduari behatzea eta egunero gauza berriak ikastea atsegin duzu? Ikertzea jostagarria iruditzen zaizu? Honako hau webgune egokia da zuretzat! Bertan, zure jakin-mina piztuko duten galdera-erantzunak aurkituko dituzu, gai ugariri buruzkoak. Galdetu al diozu inoiz zeure buruari zergatik dituzte zebrek marra zuri-beltzak? Edo zergatik duten donutek zulo bat erdian? Edo zergatik ibiltzen diren inurriak errenkadan? Gure inguruan gauza liluragarriak gertatzen dira! Batzuk arazorik gabe ulertzen ditugu, baina beste batzuk bitxiak eta azalezinak iruditzen zaizkigu!
Keywords: Galderak eta erantzunak -- Ahozko hizkuntza -- Ariketak; Natura -- -Bitxikeriak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak